Yalova’da yeni kurulan Yalova Güç Birliği Derneği, 28 Haziran 2015 akyamı Turizm ve Uygulama  Oteli’nde iftar yemeğine evsahipliği yaptı.

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti eski Milletvekilleri Temel Coşkun, Şükrü Önder, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel’in yanısıra kamu kurum, sivil toplum ve dernek başkan ve yöneticileri katıldı.

  İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan, Yalova Güç Birliği Dernek Başkanı İlhami Başkan, “Yalova’da yaşayan herkesin içinde yer alması gereken bir yapıyı, çok kısa bir süre içinde, elli kişiden oluşan kurucular tarafından kuruldu. Amacımız 10.000 üyeye çıkmak. Yalova’da her konuda söz sahibi bir sivil toplum örgütü olacağız. Davetimize icabet ettiğiniz için, hepinize  teşekkür ediyorum” dedi.

  İftar öncesi, davetlileri yönetim kurulu üyeleriyle kapıda karşılayan İlhami Başkan’ın bir hayli heyecanlı ve arzulu olduğu gözlendi.

  Çok kısa süre için, hızlı bir yapılanmaya doğru giden Yalova Güç Birliği Derneği başkan, yönetici ve üyelerine başarılar dileriz.

Haber: Emine Ballı