Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi, tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla ‘YTSO Fuar Günleri’ çalışması kapsamında bu yıl 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen “WIN Eurasia 2019 - 360 Derece İmalat Sanayi Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdi.

   TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, üyeler 360 Derece İmalat Sanayini Teşhir ve Tecrübe etme fırsata buldular.

   26 yıldır aralıksız düzenlenen Fuar’da, gelişen teknolojinin son yenilikleri olan ürünleri yakından görme fırsatı bulan Yalovalı iş adamlarının, yeni iş bağlantıları kurmak için görüşmelerde de bulunduğu öğrenildi.

   WIN EURASIA 2019, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemlerini yakından tanıma fırsatı buldukları belirtildi.

  AY-KA Elektrik Emlak İnşaat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti’nin ürünlerini sergilediği standı da ziyaret eden YTSO üyeleri, en son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı bulduklarını ve YTSO’ya fuar ziyareti için teşekkür ettiklerini ifade ettiler.