Terörün kaynağı yurt dışındaki mihraklar olsa da yurt içindeki işbirlikçileri de yıllar boyu bu kirli ellere destek vermekten geri kalmadılar. Söylem, eylem, hareket ile hep terörü beslediler, legal hale getirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar, yapıyorlar. Hangi zeminde olursa olsun teröre destek verenleri, onları besleyenleri bu millet affetmeyecek, tarihin çöp sepetine attı, atmaya devam edeceğiz. Her şehit kanı toprağımıza düştüğü zaman yüreğimiz nasıl yanıyorsa teröristleri ve onlara destek verenlerin de sonları bu dünyada ve öbür dünyada cehennem olacaktır. Bizim şehitlerimiz cennette peygamber efendimizin yanında olacak. Nice Mehmet’ler vatan için, millet için, bayrak için, dinimiz için şimdiye kadar canını, kanını düşünmeden verdiyse ilelebet bu inanç devam edecektir. Batıl galip gelemeyecek.

  Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyadan dolayı tarih boyunca hep göz önünde olduk, hep mücadele içinde oldu bu vatan. Yılmadan, usanmadan beka meselesi deyip bu millet ayakta kaldı, kalacak. Şimdi Diyarbakır’da annelerin cesur ve yerinde duruşlarını gördükçe inanın her haber bülteninde duygulanıyor, o anaların yüreklerindeki hissiyatı hissediyorum. Onlar dağa kaçırılan 15-16 yaşlarındaki evlatlarını istiyorlar, onlar evlatlarının geleceklerinden kaygılanıyorlar haklı olarak. Diyarbakır’dan yükselen bu ses inanıyorum ki terör örgütünü zor durumda bıraktı. Kim ister dağ da evladının her an ölümle burun buruna olmasını. Şanlı Türk ordumuz ve adaletimiz zorla teröre bulaşanları, pişman olup teslim olanları her zaman gerekli hassasiyetle yaklaşmasını bilmiştir. Anaların sesine kulak verip evlatları ile buluşmaları için bizlere de grev düşüyor. Gelin terörün ağında kurtulup analarınıza kavuşun, yuvanıza dönün.

  Cesurca analarımızın bu taleplerine dağdaki evlatlarından yanıt bulacağına inanıyorum. Çözülen terör örgütü her yönüyle bitme noktasına geldi. Bizi bölüp parçalamak isteyenlere karşı ana şefkati ile yükselen bu ses inanıyorum ki dalga dalga yayılıyor. Dağdaki mağaralardan yankı bulup teslim olan evlatlar terörün kanlı elinden kurtulacaklar. İçimizdeki birlik en büyük direncimiz olacaktır. Yıllardır dışarıdan beslenen terör odakları bitme noktasına zaten gelmişti. Şimdi ana yürekleri ile galip geleceğiz. Kazanan bu ülkenin evlatları olacak. Ağrı’dan Edirne’ye kadar ülkemin güzel insanları elbirliği ile daha güzel yarınlara birlikte ulaşacağız. Birlikteliğimiz ile bu coğrafyanın bizlere yüklediği misyon gereği ülkemiz geleceğe daha aydınlık , daha kalkınmış hedeflere ulaşacağımıza olan inancım sonsuz.

  Başka bir yazımda buluşana kadar kalın sağlıcakla…