İdris Güllüce, Kocaeli temasları dönüşü Altınova İlçe SKM Merkezi’ne yaptığın ziyarette, AK Parti Yalova Teşkilatlarını yakından takip ettiğini ifade ederek, “İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak’ın şahsında tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyorum” dedi.

  Gölcük ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm protokolüne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul dönüşü AK Parti Altınova İlçe SKM Merkezi’ni ziyaret etti. Burada AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve partililer tarafından karşılandı.

“Hizmetlere devam

 Tuzlada uzun yıllar belediye başkanlığı yaptığını ve Yalova’yı çok iyi bildiğini söyleyen Bakan Güllüce, “Özellikle depremde Bu bölgenin acılarını yaşamış birisiyim ve bu bölgeyi iyi bilirim. Yapılan hizmetleri yakından takip etmekteyim. Yalova son 12 yıl çok ciddi projelere ev sahipliği yapmakta. Bakanlık olarak biz de Yalova’ya çok ciddi çalışmalar yaptık. Bu hizmetler durmadan devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Birlik içinde hizmet ediyoruz”

  AK Parti Hükümeti ile AK Partili belediyelerin, yeni Türkiye’yi inşa etme yolunda üstün gayretler inde olduğunu söyleyen Bakan Güllüce, “Bugün dünyanın sayılı köprüsü Altınova’ya yapılıyor. Yalova 12 yıl öncesine kadar ihracatta en alt sıralardaydı şimdi üst sıraları zorluyor. Sanayisiyle, turizmiyle, tarımıyla daha birçok özelliğiyle Yalova sadece Marmara’nın değil, ülkemizin parlayan yıldızı olma yolundadır. Bu yolda emeği geçen tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.