Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, il teşkilatları ve meclis üyeleri, Ak Parti Merkez ilçe toplantı salonunda, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili son basın toplantılarını yaptılar.

‘’Bu seçimde kazanan AK Parti olacaktır’’

       Cumhurbaşkanlığı ile ilgili son çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, ‘’İnşallah Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da % 50’nin üzerinde oy alarak, Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Biz Yalova’da teşkilat olarak, yapılması gereken çalışmalarımızı tamamladık. Bu seçimde kazanan AK Parti olacaktır’’.

‘’Meclisten torba yasasını çıkarmış olacağız’’

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündemde olan torba yasasını değerlendiren Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, ‘’Biz bir taraftan seçim çalışmalarımızı, bir taraftan da meclis çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Mecliste son günlerde yaşananlar çok iç açıcı değil, parlamentonun bir üyesi olarak, yaşananlardan son derece mutsuzum. Yıllarca iktidarın alternatifi olmaktan uzak olan muhalefet, mecliste bize istenmeyen sahneler yaşatıyor. Torba yasası uzun süredir devam ediyor. Bu konuda muhalefetin engellenmeleri yüzünden, sağlıklı ve devamlı bir çalışma söz konusu olmuyor. Biz 12 Ağustos günü, seçimden sonra meclisteki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Meclisten torba yasasını çıkarmış olacağız’’.

    

    ‘Biz bir partiyiz, onlar birçok parti’

      Coşkun, ‘’AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla seçim çalışmalarımızı tamamladık. Bu seçimde şanlıyız. Adayımız, Başbakanımızı herkes tanıyor. Muhalefet partisi adaylarını isimlerini tanıtabildiler mi acaba, bilmiyorum. Yarından sonra aziz milletimiz sandıkta kararını vermiş olacak. Sakin bir seçim süreci geçirdik. Biz parti olarak üzerimize ne düştüyse yaptık. Seçim kampanyamızda, bu ülkenin bundan sonraki süreçteki yapılacakları halkımıza anlattık. Rakiplerimizin hiç biri sahada göremedik. Onlar çok fazla oldukları için adet olarak, helalde farklı çalıştılar. Yalova’da 7 parti oldular, sonra 12 oldular, bazen 27’ye çıkıyorlar. Sayıları çok… Biz bir partiyiz, onlar bir çok parti. Sonuç olarak bizim hiç kuşkumuz yok. Biz birinci turda, başbakanımızı,  Cumhurbaşkanı yapacağız. Yapılan anketler % 50’nin üzerinde çıkıyor. Birileri atıp tutabilir. % 60- 70 diye, göreceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerin son günlerine geldik. Pazar gün sandığa gideceğiz. Ülke yeni bir gündemle, yeni bir güne başlamış olacak’’ diye konuştu.

Haber Foto: Gamze Yüksel