Altınova Belediyesi, Sosyal İşler Birimine bağlı olarak; Gitar, Halk Oyunları, Osmanlı Sanatı Ebru, Takı Tasarım, Ahşap Boyama, bayanlara yönelik Step ve Aerobik branşlarında kurslar açacak.

Başarılı çalışmalar

Geçmiş yıllarda kurslara katılan vatandaşların birbirinden güzel ve başarılı eserler ortaya çıkarttığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Artık misafirlerimize ve gittiğimiz yerlerde muhataplarımıza kursiyerlerimizin yaptığı eserleri hediye ediyoruz. Kursiyerlerimizin yaptığı Ebrular büyük beğeni topluyor. Kursumuzda, taşlar ve boncuklar kullanılarak; bileklik, yüzük, kolye, küpe, halhal, şahmeran, broş, anahtarlık gibi aksesuarlar yapılıyor. Folklorcularımız belediyemizi ve ülkemizi yurt dışında temsil ediyor. Gençlerimiz gitar çalmanın zevkini yaşıyor. Bayanlarımız sağlıklı bir yaşam için spor yapıyorlar. Halkımızın faydalı uğraşlar içinde olması bizim için oldukça önemli” dedi.

Kayıtlar başladı

Kayıtlar 23 Ekim 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Altınova Belediyesi Kültür Merkezi Kent Konseyi’ne yapılacak. Kurs kayıtlarıyla ilgili vatandaşlar, 0533 460 13 53 numaralı telefondan bilgi alabilirler.