Her fırsatta halkla bir araya gelen Burçin Tangürek esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  Haftasonunu yine esnafla bir araya gelen Burçin Tangürek, esnaftan  büyük beğeni ve takdir  topladı.

 Vatandaştan yoğun ilgi gören Burçin Tangürek’e “ Aday olursanız oylarımız sizin. Ak Parti’yi Yalova’da hezimete uğratacak kişi sizsiz” diye olumlu tepkiler geldi.  

Milletvekili Aday Adayı Tangürek, esnaf ziyareti esnasında saz çaldı, pide yaptı çocukluğunun geçti Bahçelievler Mahallesindeki Kral Market sahibi Hayati Abi’sinden adaylık için hayır duası aldı.

Tangürek, “Bizler CHP’nin 7 Haziran genel seçimlerine başarılı olması ve iktidara gelmesi için ciddi bir mücadele veriyoruz. Uzun yıllarda dayanan bir parti deneyimimiz var. Bu yarıştaki mücadelemizi partimize güç katarak yapmaya çalışıyoruz. Bizler CHP’nin Türkiye’nin uçuruma giden durumu karşısında tek çare olduğunu düşünüyoruz. Buna inandığımız için varız. Türkiye'nin birleştirici gücü gibi çok anlamlı bir sloganımız da var. Bütün güçlerin birleştiği ve artık iktidara yürüyen bir CHP'yi görmek istiyor halkımız. Bu nedenle demokratik bir yarışla yani ön seçimle önümüzdeki dönemde Yalova’mıza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Tangürek’in esnaf ziyaretinde bir kırtasiyede duran sazı elini alıp türkü çalması üzerine dükkan sahibi ve müşterilerden büyük beğeni topladı. Tangürek’e  “Böyle marifetli bir aday adayına hiç rastlamadık, halkın içinden geldiğiniz çok belli, sayenizde kulağımızın pası silindi sizin gibi vekil adayı hem göze hem kulağa hitap ediyor” diyerek Tangürek’le vatandaş arasında espriye yol açtı. Burçin Tangürek, Fatih Caddesi’ndeki esnafın tek tek ellini sıkıp 'hayırlı işler ve bol kazançlar' dileklerinde bulunulurken, esnafın Tangürek’e yakın ilgi göstermesi ve ‘sen aday olursan senin arkandan sonuna kadar yürürüz’ sözleri gözlerden kaçmadı.