Altınova’da vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan AK Partililer, gördükleri ilgiden oldukça memnun oldular. Altınova’nın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, “Son yerel seçimlerde Türkiye genelinde AK Parti ilçeleri arasında 6’ıncı olan ilçe teşkilatımız tüm seçim ve referandumlarda partimizi yükseklere taşımıştır” dedi.

 

Trabzonlular ve Fulacıklılara ziyaret

  AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel ve partililer, Altınova Trabzonlular Derneği ile Altınova Fulacıklılar Derneği’ni ziyaret ettiler.

  Dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Fikri Demirel, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Vatandaşlarla sohbet eden Fikri Demirel, Altınova ve il genelinde devam eden yatırımlar ile yeni projeler için 2-0’ın çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bunun için bize önceki seçimlerdeki gibi destek vereceğinize inanıyorum” dedi. Altınova Trabzonlular Derneği’nde Fikri Demirel’e Trabzonspor kaşkolü hediye edildi.

 

Boksörlere madalya

  AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel ve beraberindekiler, Altınova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen boks turnuvasında katıldılar. Fikri Demirel, dereceye giren sporculara madalyalarını vererek, turnuvaya katılan tüm boksörleri kutladı. Turnuva’da takım halinde Altınova birinci, Yalova Merkez ikinci ve Armutlu üçüncü oldu.

 

Altınova’dan kuşkumuz yok

  Fikri Demirel ve partililer daha sonra Altınova Belediyesi hizmet binası ile Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği’ni ziyaret ederek, belediye personeliyle bir araya geldi.

  Ardından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve partililer, Çavuşçiftliği Köyü, Tokmak Köyü ve Geyikdere Köyü’nü ziyaret ettiler. Köy ziyaretlerinde konuşan Fikri Demirel, “Bizim Altınova’ya güvenimiz tam. Altınova her zamanki gibi bize tam destek vererek, yolumuza birlikte devam edeceğiz” dedi.