Son zamanlarda yaptığı kayda değer eğitim çalışmalar ve anlamlı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Okul İdaresi-Öğretmen ve Öğrenciler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yalova genelinde farklı bir etkinliğe imza atarak  bir ilki gerçekleştirdi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Gülden FENERCİ, Satife BOZBAY ve Neslihan İÇEN tarafından organize edile ve İnşaat Teknolojileri Alan Öğretmenleri Arzu OKUMUŞ ile Bülent KAYA tarafından çizimi gerçekleştirilen koreografide okul idareci-öğretmen ve öğrencileri el ele vererek 3 Aralık a özel anlamlı bir mesaj verdiler. Çalışma da 7 idareci, 60 öğretmen ve 750 öğrenci yer aldı. Ayrıca çalışmaya Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi’de Yönetim Kurulu olarak destek verdi.

Okul Müdürü Fatih OLĞUN bir gün değil her gün engellilerin yanında olunması gerektiğini, bu yönde gerçekleştirilmesi düşünülen her türlü farkındalık çalışmasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kademelerinin destek olası gerektiğini belirterek, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. OLĞUN ayrıca bu anlamlı çalışmaya birlikte imza attıkları Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şube yönetimini de desteklerinden dolayı kutladı.

Etkinliğe katılan Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Makbule BUDAK ÇALIŞKAN bu anlamlı destek için okul yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu, engelli bireyler ve aileleri adına yürekten teşekkür ettiklerini ve benzer çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.