Erbakan Vakfı Yalova Şube Başkanı Eğitimci İbrahim Yıldırım ve bir grup yönetici ile birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında yeni kurulan Erbakan Vakfınca kurulan ses ve zil sistemini yerinde müşahede eden heyet böyle bir hayra vesile oldukları için teşekkür etti.

Ziyarette; Okul Müdürü Orhan Başer ve yardımcıları, Okul Aile Birliği başkanı Murat Demirel, başkan yardımcısı Nermin Deril ve Okul Aile Birliği üyeleri hazır bulundular.

Okul Müdürü Orhan Başer; Erbakan Vakfı Genel Merkezi ve Yalova şubesine geleceğimizin teminatı, milletimizin asıl gücü olan gençliğe ve bir eğitim kurumuna katkıda bulundukları için şükranlarını sunarak plaket takdim ettiler.

Erbakan Vakfı Yalova Şube Başkanı İbrahim Yıldırım ise; “Erbakan Hoca’nın bir milletin asıl gücünün maddi imkânları değil inançlı evlatları olduğunu ifade ederek, “Erbakan Vakfımız Erbakan Hocamızın ideallerini anlamış, maddî ve manevî kalkınmayı hedefleyen, Yaşanabilir Bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi, Yeni ve Adil Bir Dünya’yı kuracak gençlerin yetişmesi için seferber olmuş durumdadır. İnşallah hocamızın ismi verilen bu okulumuzdan yetişen gençlerde bu idealler ile yetişeceklerdir. Her imkânı bunun için seferber etmiştir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’da programlarının büyük bir kısmını ülkemizde ve dünyadaki gençlere ayırmakta ve eğitim kurumlarında organize edilen çalışmalara öncelik vermektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, ülkemiz, milletimiz ve ümmet için her türlü çaba ve fedakârlığı tereddüt etmeksizin göstereceğiz.” dedi.