Yalova Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Selim Işılak yönetiminde, Seyr-i Çamlık Kafe’de düzenlenen kahvaltıya; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, Türkiye Kantinciler Federasyonu Genel Başkanı Vahap Osmanoğlu, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Halim Ömer Kaşıkçı ve Yalova Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat katıldı.

Kantincilerin sorunlarının gündeme getirildiği buluşmada, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrencilerin okul kantinlerinde sağlıklı beslenmeleri için yapılması gerekenler görüşüldü.

Tüm öğrencilerin sağlıklı bir ortamda, güvenilir gıdalarla beslenmelerinin önemi masaya yatırıldı.

Yalova Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Selim Işılak, ‘Davetimizi kırmayıp bizlerle olan Sn. Yalova Valim Muammer Erol başta olmak üzere, Türkiye Kantinciler Federasyonu Genel Başkanı Vahap Osmanoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.

Amacımız tüm okullarda sağlıklı ortamlarda öğrencilerimizin beslenmelerini sağlamaktır. Bu konuda çok duyarlı olduğunu her fırsatta bizlere gösteren Sn. Muammer Erol’a minnettarız. Yoğun iş temposuna rağmen davetimizi kırmayı kantincilerin sorunlarını her platformda dile getiren Genel Başkanımız Sn. Vahap Osmanoğlu’na da çok teşekkür ediyoruz.

Okullara çok kısa bir süre kaldı. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilerken, öğrenci velileri huzurlu olsunlar. Tüm öğrencilerimiz kantincilerin de emanetidir’ dedi.