Yalova Valisi Muammer Erol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Mustafa Bakçepınar, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray Yalova Özel Eğitim Anaokulu, Elmalık Salim Delen İlk/Ortaokulu ve Mevlana İlkokulu'nda öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan ve onlarla sohbet eden protokol üyeleri, öğrencilerin karne heyecanlarını da paylaştı.

Yeniyol: "İyi bir tatil geçirin bolca dinlenin"

Öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini, bolca okumalarını ve dinlenmelerini öneren İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, öğrencilerle tek tek sohbet de etti.

Karne töreni sonrası öğrencilerle fotoğraf çektiren protokol üyeleri eğitimcilere de iyi tatiller diledi.

İki haftalık sömestr tatili sonrası ikinci eğitim dönemi 7 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Yalova Valimiz Sayın Muammer Erol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Yalova Özel Eğitim Anaokulu, Elmalık Salim Delen İlk/Ortaokulu ve Mevlana İlkokulu'nda öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Sayın Vali Muammer Erol ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdikten sonra; öğretmenlerle bir araya gelerek emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ettiler.