Maç öncesinde Beşiktaş-Osmanlıspor takımının futbolcuları ile birlikte seremoniye katılan öğrenciler, hayatlarında ilk defa bir Süper Lig maçını yerinde izlemenin heyecanını yaşadılar.

Tosun, ‘Bu tür etkinlikler devam edecek’

Yalova Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, maç öncesinde yaptığı açıklamada; “Bugün, 15 dezavantajlı öğrencimizle bir arada olmak ve onları sevindirmek bizim için en büyük mutluluktur. Amacımız tüm öğrencilerimizi sanat, spor ve kültürel etkinlikler ile buluşturmaktır. Yalova Millî Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimde-öğretimde, sosyal etkinliklerde çocuklarımızın yanında olma ve bu görevimizi de en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapma gayretindeyiz. Bu projeyle birlikte çocuklarımızın iletişim becerileri ve aktivitelere katılımlarının artacağını, dezavantajlı çocuklarımızın topluma daha kolay entegre olacağını, olumsuz birçok durumdan uzak duracaklarına inanıyorum. Beşiktaş Spor Kulübü yetkililerinin ev sahipliği ile dezavantajlı öğrencilerimizi maç izletmeye getirdik. Bundan sonra da özel öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor gibi kulüplerin ev sahipliği ile özel öğrenciler tezahüratlarla takımlarına destek verecek, maçları stadyumdan izleme imkânı bulacak” diye konuştu.

Ali Tosun maç sonrasında; misafirperverliklerinden dolayı ev sahibi Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne ve Vodafone Park’a ücretsiz ulaşım sağlayan Antis Turizm’e teşekkürlerini ifade etti.