Kuruculuğunu Çorum Pınar Eğitim Kurumları, Çözüm Dergisi Dershaneleri ve MY Kolejleri Kurucusu Murat Yıldırım ve Cavit Demirezen’in yaptığı kolej, İzmit Yolu Üzeri No:138 Yalova adresinde hizmete girdi.

      Yalova Özel Murat Yıldırım Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Özen,  ‘Yalova Özel Murat Yıldırım Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Murat Yıldırım Eğitim Kurumları bünyesinde,  resmi olarak açıldı. Kuruculuğunu Çorum Pınar Eğitim Kurumları, Çözüm Dergisi Dershaneleri ve MY Kolejleri Kurucusu Murat Yıldırım ve Cavit Demirezen’in yaptığı kolej İzmit Yolu Üzeri No:138 Yalova adresinde hizmete girdi.

   Güçlü eğitim kadrosunu geliştiren MY Koleji, artan öğrenci sayısı ve diğer illerde açılan Özel Murat Yıldırım Anadolu Sağlık Meslek Liseleriyle birlikte 2013-2014 Eğitim öğretim yılı itibariyle yeni kadrosu ile kaliteli bir öğretimin adresi olacak. Ankara’da Keçiören ve Yenimahalle, Bursa, Çorum, Eskişehir ve Yalova’da olmak üzere 6 adet Özel Murat Yıldırım Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılmıştır. Bu okullar teknolojinin en gelişmiş imkânları ile dizayn edilmiş ve alanında en kaliteli öğretmenler ile anlaşma yapılmıştır. Eğitim kadrosunun gelişimi konusunda çalışmalar halen de devam etmektedir”Dedi.  

     Öğrenci Kayıtları Başladı

      Özen, ‘Sağlık sektöründe oluşan aşırı talep ve Sağlık Meslek Liselerinde okumak isteyen öğrenciler dikkate alınarak yeni bir açılım yapılmıştır. Sağlık Meslek Lisesi’nde 9. ve 10. Sınıflara öğrenci kayıtları devam etmektedir. Sağlık Meslek Lisesi’nde okumak isteyen öğrencilerimizin bundan böyle Yalova dışına gitmelerine gerek kalmamıştır. Öğrencilerimiz okulumuzda bulundukları süre içerisinde hem mesleğe hazırlanırken hem de ilgi ve isteklerine göre LYS ve KPSS’ye yönelik de hazır hale getirilecektir. Amacımız aranan ara eleman yetiştirmek ve üniversiteye yüksek sağlık personeli ve tıp öğrencileri yollamaktır. Özel okul olarak dershane ihtiyacı olmadan öğrencilere eğitim verilecektir. Dershaneyi okula getireceğiz ve sınava girecek olan 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak hafta sonu dershane eğitimi yapılacak. Oluşturulacak yabancı dil sınıfları ile öğrencilerimiz üst seviyede yabancı dil bilgisine kavuşturulacak. Branş öğretmenleri tarafından Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi ve Müzik dersleri ile de öğrencilerimizin özel yetenekleri ortaya çıkarılacak ve bu yetenekler gerçekleştirilecek; yerel, ulusal ve uluslararası sosyal aktivite, yarışma ve programlarda sergilenecektir. Yalova MYKOLEJİ, Murat Yıldırım Eğitim Kurumları’nın 23 yıllık tecrübesini arkasına alarak kaliteli, güvenli ve disiplini ön plana çıkaran bir anlayışla açık ve net kuralları olan okul sloganıyla yoluna devam edecektir’ dedi.