Kısa bir süre önce hizmete giren HRN Kozmetik,  İtalya’dan Kozmar Kozmetik’in distribütörlüğüyle Türkiye’ye getirilen ve normal bakım ürünlerine göre 10 kat daha etkili olan NIKA Botoks ürününü Yalova’da satışa sunacak ilk ve tek şube oldu.

Kozmar Kozmetik Firma Sahibi Mustafa Sert, yeni Botoks ürünüyle ilgili yaptığı açıklamada,”  Saç botoksu yıpranmış, hacmini yitirmiş sönük saçlarda saçı şişirerek saçın dolgunlaşmasını nemlenmesini ve bakımlı olmasını sağlıyor. 21 gün saçta kalarak içten içe saçı onarma etkisi var. Fakat mutlaka sonrasında kendi saç kremi ve maskesi var. Bu ürünlerde kullanılırsa saçla etkileşim halinde oluyor. İçeriğinde Betofin bizim adlandırışımızla BP20 diye madde var. Bu madde saçımız da ve tırnağımızda olan Keratin gibi bir maddedir. Biz bu maddeyi saça tekrar yükleyerek saçın iyileşmesini sağlıyoruz.  Aynı zaman da antioksidan özelliği sayesinde zamanla yaşlanan saçlarda gençleştirici özelliğiyle saça hacim vermesini sağlıyor” dedi.

 

HRN Kozmetik’in sahibi Harun Borozan, kozmetik sektöründeki yeni gelişmeleri her zaman takip ettiklerini kaydederek Yalova’nın ve Yalovalının hak ettiği kaliteyi Yalova’ya getireceklerini kaydetti. Yalova’da faaliyet gösteren bay ve bayan kuaförler için her zaman en iyi ve en kaliteli ürünleri getirmeye devam edeceklerini belirtti.

 

HABER- FOTO: BARIŞ GÜR