Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Atatürk’ün kenti Yalova’ da ülke sorunlarına gündemdeki sorunlara bir katkıda bulunmak için çeşitli çalışmalar yapacaklarını kaydeden Ozan,” Bu çalışmalarda dernek üyelerimizin sivil toplum örgütlerinin de yardımıyla bir çatı altında buluşacağız. Atatürk ‘ün ilke ve inkılâplarını gelecek nesillere aktarabilmek için çeşitli girişimlerde bulunacağız. Bu çalışmalarda gençler ve öğrenciler için çeşitli platformlar oluşturduk gelecekte bugün yaşadığımız sorunları yaşamamak için Atatürk sevgisini geleceğe taşımalıyız” dedi.


ADD başkanı Taner Ozan bundan sonra etkinliklere ve Atatürkçü düşünceyi geniş kitlelere ve özellikle gençlere aşılamayı düşündüklerini bu yönden yola çıkarak gençlere yönelik çalışmalara başladıklarını belirtti.

Ozan,”  Derneğin Lokal binasının yok. Şuanda bu konuda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’dan yardım istedik.  Başkandan yer tahsisi konusunda söz aldık ve bir an önce hayata geçirmek istiyoruz.  Yeni yer konusunda çok heyecanlıyız alt yapımız hazır tek sorun yer konusu başkanımız bu konuda bize yardımcı olacağını söyledi. Lokal binasında öğrencilere yönelik ücretsiz kurs ve etüt programları olacağını ve burs konusunda da çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Ülke gündemine dair çalışmalar yapacaklarını  kaydeden Ozan,” Bu kapsamda anayasa tuzağı diye bir programımız var biz anayasanın ilk üç maddesine kesinlikle dokunulmasına karşıyız genel merkezimizle birlikte bir çalışma içindeyiz bu çalışmamız iki hafta içinde netlik kazanacak ve bunu basına tanıtacağız. ADD olarak çalışmalarımız laik cumhuriyeti devam ettirmek için elimizden geleni yapmaktır” diye konuştu.

 ADD derneğinin üye kayıt taleplerinde artış olduğunu bunun memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Ozan, “Kalbinde Atatürk sevgisi olan herkesi bekliyoruz” dedi.


Bizde Yalova Manşet Gazetesi olarak yeni yönetime başarılar diliyoruz.