Özel Aktif Fizik Tedavi Merkezi’nde bayram günü görevlerini ifa eden doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Silpagar, bu anlamlı günde mesai yapan herkesin bayramını kutladığını dile getirdi. Hastalara da acil şifalar dileyen ve karanfil hediye eden Başkan Silpagar, buradan Yalova Devlet Hastanesi’ne geçti.

Yalova Devlet Hastanesi’nde acil servis, hasta yatış servisleri, laboratuvar hekimleri, hemşireler ve hastane çalışanlarını ziyaret eden Başkan Silpagar, sağlık çalışanlarını da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Silpagar, “Çiftlikköy ve Yalovamız’da olduğu gibi tüm Türkiye’de görev yapan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Devlet Hastanesi ziyaretinde AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’la da bir araya gelen Başkan Silpagar, sağlık hizmetleriyle ilgili istişarede bulundu.

Başkan Silpagar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında da, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık hizmetlerini sunan tüm sağlık personeli özveriyle çalışıyor. Böylesine hassas bir konuda emek veren sağlık çalışanlarımız insan odaklı hizmet anlayışıyla, sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişmeleri yolundaki engelli ortadan kaldırıyor. Çiftlikköyümüz’de de vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha fazla faydalanmaları için çalışmalarımız sürüyor. Gece gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.