Yalova'nın doğusundan batısına tüm ilçe ve mahalleleri karış karış gezen Mehmet Demirhan destek ve dua istiyor.Demirhan, yaklaşan 7 Haziran genel seçimlerinde Yalova'nın vekili, Yalova 'lının Ankara'da sesi olabilmek için seçim çalışmalarında gece gündüz çalışıyor.

  Ziyarette bulunduğu tüm ilçe ve mahallelerde bulunan AK Parti ilçe teşkilatları, esnaf ve vatandaşlar tarafından yakın ilgiyle karşılanan Demirhan, kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

  Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan seçim çalışmalarında girilmedik sokak çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını, ziyaret ettikleri insanları  ile bol bol sohbet ederek, önümüzdeki genel seçimlerin  Yeni Türkiye'nin inşaasında önemli bir rol oynayacağını anlattı. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimlerde de ilçe teşkilatlarına önemli görevler düştüğünü belirten Demirhan, özellikle de sandık başında görevli olan arkadaşların görevlerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

  Yaptığı seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan, ''7 Haziran Genel seçimleri öncesinde Yalova genelinde programladığımız seçim çalışmalarımızda, yapmış olduğumuz ziyaretimizde seçimlerin özellikle Yeni Türkiye'nin inşaasında önemli bir rol üstlendiğini ve bundan dolayı da onların destek ve dualarına talip olduğumuzu belirttik. Ziyaret ettiğimiz tüm yerlerden güler yüzle karşılanmak ve dua almak gerçekten bizleri çok mutlu etti, Ak Partiye ve şahsıma göstermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

  Bir adım attık, bizimle yüzler adım attı, Yürürdük binler bizimle yürüdü, şimdi hep birlikte Yeni Türkiye için koşma zamanıdır. Bu dava, bu sevda, bu kutsal yol bitmez ve bitmeyecektir. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor, aday olan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun hep birlikte çalışacağız, hep birlikte yeni Türkiyeyi kuracağız. Allah hepsinden Razı Olsun.  Allah’ın izni ile 7 Haziran sabahı Yalova bir ilki gerçekleştirecek ve 2 milletvekilliğini de kazanacağız.” ifadelerini kullandı.