AK Parti Siirt Milletvekili Aktay ve Ak Parti Siirt İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Türkiye’nin kültür mozaiği olan Yalova’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Yalova Siirtliler Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle hasret giderdiler. Milletvekili Aktay ve İl Başkanı Çalapkulu’nun Yalova SİDER ziyaretine Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ta eşlik etti. Siirt ve Yalova Milletvekilleri ve İl başkanlarını Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra hemşerileri karşıladı. Birlik ve beraberliği ile ön plana çıkan Yalova Siirtliler Derneği hakkında bilgi veren Başkan Vedat Babaoğlu, “Derneğinize hoş geldiniz” diyerek, Yalova Siirtliler Derneğinin kucaklayıcı mesajını verdi. Dernek Yönetim kurulu üyesi İhsan Güldoğan’da bir selamlama konuşması yaparak, 

Ak Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve Yönetim kurulu üyeler tarafından gün anısına Milletvekilleri ve İl Başkanlarına Derneğin isminin yazılı olduğu ay yıldızlı Saat ve Yürüyen Köşk’ün maketi hediye edildi.

 

Ozan SÖYLER