Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Sosyal Güvenlik Kurumu yanında bulunan alanda gerçekleştirilen törene, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova AK Parti Milletvekilisi Temel Çoşkun, AK Parti İlçe ve Belde Başkanlarıyla, İlçe Belediye Başkanları katıldı.

AK Parti hükümetinin, 3 yılda, belediyecilik anlamında ne tür hizmetler yaptığını vatandaşa hatırlatmak istediklerini belirten, Yalova Milletvekilis Temel Çoşkun; “Bizim böyle bir tören düzenlememizin amacı, AK Parti iktidarı olarak, sadece 3 yıl boyunca Yalovamız’a neler yaptığımızı belirtmek istedik. Bunu yaparken, bu hizmetlerimizi başa kakmak amacıyla değil. Sadece gerçek çalışanlarla çalışmayanları ayırmaları için yaptık. Bizim siyaset anlayışımızda ayrımcılık yok. Halkımızla konuşarak, sorunları tespit etmek var” 
“SAĞINIZA SOLUNUZA BAKIN HER ŞEY AK PARTİ İKTİDARININ“
“Etrafınızdaki hizmetlere bakarsanız, her şeyin AK Parti döneminde yapıldığını göreceksiniz” şeklinde konuşan Coşkun; "Etrafınızda yapılan hizmetlere şöyle bir bakın, sağınıza solunuza...  Bütün bunlar, AK Parti döneminde yapılan hizmetlerdir. Bu hizmetlerin hiç biri kişilere, şahıslara değil, o belediyedeki halkımızadır. Bizim belediyecilik hizmet anlıyışımız budur." Dedi.
Törende konuşan Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan; "Ak Parti Belediyeleri ve muhalefet belediyeleri olarak şu, bu diye ayrım yapmadan tüm belediyelerimize hizmet ediyoruz. Söz konusu Yalova'nın geleceği ise, gerisi teferruattır. Biz bu tür hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz.  Bizler, bu hizmetleri yaparken, tam tersi ilk önce muhalefet belediyelere öncelik verdik. Diğer yandan da, gelir durumlarına görede bir sıralamaya göre hareket ettik. AK Parti olarak, bizler mütevaziyiz. Bu tür hizmetleri halkımıza pek anlatmıyorduk. Bugün burada yapılan hizmetin hayırlı olmasını diliyorum" ifadesinde bulundu. Haber-Fotoğraf: Halil Fidan