AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel, Mehmet Demirhan ve parti yöneticileri; il genelinde 3 Haziran Büyük Yalova Mitingi ve 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Yalova Teşkilatlarının buluştuğu yemekli ‘Dayanışma ve İstişare Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Teşkilatlarımız hazır, Yalova hazır, hedefimiz 2-0” dedi.

Derneklerle buluşuldu

  İl Başkanı Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel, Mehmet Demirhan ve parti yöneticileri; Çiftlikköy’de Esnaf Odası ve üyeleri, Erzurumlular Derneği’nde dernek üyeleri, Yalova Sivaslılar Derneği’nde dernek üyeleri, Yalova İmam Hatipliler ve İmam Hatip Mezunlar Derneği'nin Geleneksel Pilav Günü’nde okul mezunlarıyla, Yalova Lisesi Mezunları Derneği’nin Geleneksel Pilav Günü’nde okul mezunlarıyla bir araya geldiler.

Şehitler anıldı

  Öztabak ve vekil adayları Fikri Demirel ile Mehmet Demirhan ve parti yöneticileri, Termal’de Akköy Şehitlerini Anma Töreni’ne katılarak, burada şehit yakınları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. AK Partililer aynı zamanda, umre ziyaretlerini yapacak olan vatandaşları kutsal topraklara yolcu ettiler.

  Ardından, Çınarcık İlçe Teşkilatı’nın organize etmiş olduğu Dayanışma ve İstişare Toplantısına katılan partililer, daha sonra TİGEM’de düzenlenen ve tüm Yalova Teşkilatlarının mevcut ve eski yöneticilerinin katıldığı yemekli ‘Dayanışma ve İstişare Toplantısı’na katılarak partililerle buluştular.

“Halkımız sandığa sahip çıkacak”

  Gerçekleştirilen programlarda konuşan Öztabak, 7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti iktidarının devam ettireceğini ancak daha güçlü destek olunmasının önemine değinerek, “AK Parti, milli değerlerine ve köklere sahip çıkan siyasal bir partidir. Geçmişte kendi halkının sesini duymayan partilerin ve hükümetlerin kaybolduğunu hepimiz gördük. AK Parti hep sizlerin yanınızda oldu ve olmaya devam edecektir. AK Parti, Türkiye’nin millet egemenliğine dayanan en yüksek kültürü temsil etmektedir. 13 yıldır ülkemizde istikrarlı bir siyasi anlayış hâkimdir. Bu da AK Parti ve milletimizin yüksek desteğiyle olmaktadır. Ancak bu seçim geleceğimiz açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bütün halkımızın sandığa sahip çıkacağına ve AK Parti’ye destek vereceğine canı gönülden inanıyor ve görüyorum” diye konuştu.

“Her zaman halkımızın yanındayız”

  Milletvekili adayları Fikri Demirel yaptığı konuşmalarda Yalova aşığı bir insan olarak Yalovalılara hizmet etmek istediklerini ifade ederek, “Biz seçimden seçime gelen değil, her zaman halkımızın içinde olan bir partiyiz. Bir çoğumuz birbirimizi tanırız. Mevcut oy oranımızı zaten koruyacağız. Bizim amacımız, oy oranımızı arttırmak ve 2-0 ile ilimizi Ankara’da temsil edebilmek. Ayrıca ülke geneline Yalova’dan güçlü bir destek vererek, ülkemizin istikrarının artmasında en önemli adımlardan birisi olan yeni anayasanın yapılabilmesi için gerekli çoğunluğu elde etmek. Bizim mücadelemiz istikrar mücadelesi” dedi.

“7 Haziran seçimleri çok önemli”

  Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçim sürecinin yaşandığını söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan ise, “Yalova AK Parti teşkilatlarımız, şehrimizin dinamiklerine yaptığı ziyaretlerle halkımızın iradesinin sandığa yansıması için yoğun bir şekilde çalışıyor. 2023 Türkiye’sinin; özgürlükler, inanç, değerler ve kalkınmanın üzerinde yürümesini istiyoruz. 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve halkımız açısından çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Milletimiz bu seçimlerin çok ama çok önemli olduğunun da farkında. Şunu söylemeliyim ki sandık, milli iradenin tecellisidir” dedi.