İl Müdürlüğünden Kırsal Kalkınma Şube Müdürü, Bitkisel Üretim Şube Müdürü, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü ile Çiftlikköy ve Altınova İlçe Müdürleri ve teknik elemanları katılım sağladı. 

 

Ticaret İl Müdürlüğünden  Şube Müdür Vekili Alparslan Tunalı,  yürürlükte bulunan mevzuattaki son değişiklikleri anlattı.

    Sebze ve Meyve Ticaretini düzenleyen 5957 Sayılı Kanun’un standartlarla ilgili maddeleri hakkında çiftçileri bilgilendirerek, yeni düzenlemelerin, 552 Sayılı KHK’nın yetersiz kalması nedeniyle yürürlüğe  girdiğini belirterek yeni mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı.
       Çukurköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz ve bünyesinde görev yapan tarım danışmanları görev aldı.
     Ticaret İl Müdürlüğünden konu uzmanının da  katıldığı toplantıda, İl Müdür Vekili Ferhat Han, kurum olarak daima üreticilerin yanında olduklarını  ve üreticilerin sıkıntısının kendilerinin sıkıntısı olduğu bilinciyle hareketle, çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.