Çiftlikköy plajları beach volley şenliği ile renkleniyor.

     Çiftlikköy Belediyesi'nin organize ettiği, Özdilek'in sponsorluk desteği verdiği plaj voleybolu turnuvası 15-16-17 Ağustos tarihleri arasında Çiftlikköy Mokamp önündeki plajda yapılacak. 
Bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek olan turnuvada ikişer kişiden oluşan takımlar birincilik mücadelesi verecek. 
Beach Volley Şenliğine başvurmak isteyenler, Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden edinecekleri katılım formlarını doldurarak teslim etmeleri yeterli olacak.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, plaj voleybolu şenliğinin yazlıkçı turistler ve ilçedeki gençlerin ilgi çekici bir aktivite olacağını dile getirerek, turnuvanın Çiftlikköy plajlarını renklendireceğini söyledi. Silpagar, katılacak olan ekiplere şimdiden başarılar dilediğini sözlerine ekledi.
Plaj voleybolu hakkında;
Yaz aylarının en sevilen spor aktivitelerinden birisi olan plaj voleybolu, hobi ve eğlence amaçlı oynanmasının yanı sıra, heyecan verici turnuvalara da sahne olmaktadır. Salon voleyboluna göre biraz daha farklı kuralları olan plaj voleybolu hem izlemesi, hem de oynanması bakımından oldukça zevklidir. 1920'lerden bu yana var olan plaj voleybolu, özellikle yaz aylarında sahilde vakit geçirmek isteyen gençlerin de en önemli eğlence ve aktivitelerinden birisi olmuştur.