Yalova Sanayiciler Derneği, nezaket ziyaretlerin ilkini, Yalova Valisi Esengül Civelek’in makamında gerçekleştirdi. Yalova Sanayiciler Derneği Yönetim kurulu Başkanı Fatih Tanverdi, Yalova Valisi Esengül Civelek’e makamında derneğin plaketini verdi. 
   Daha sonra Taşköprü Belediyesini ziyaret eden heyet, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
    Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, ‘Nazik ziyaretinize çok teşekkür ederim. Yalova ekonomisinin can damarı olan sanayi sizlerin katkı ve çalışmaları ile gelişmeye devam edecektir. Seçildiğiniz yeni görevinizde size ve ekip arkadaşlarınıza başarılar dilerim’dedi.
   Yalova Sanayiciler Derneği Başkanı Fatih Tanverdi Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı, beldesinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek kendisini kutladı.
    Yalova Sanayiciler Derneği yönetimi Taşköprü Belediyesi’nden sonra, Yalova Belediyesine geçti. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’la bir araya gelen Yalova Sanayiciler Derneği Yönetim kurulu Başkanı Fatih Tanverdi, Yalova’da yeni yönetim kuruluyla daha aktif çalışacağını söyledi.    
    Tanverdi, ‘Yeni yönetim kurulumuzla Yalova’da daha aktif çalışmak istiyoruz. Yalova’nın çok sorunu var çok eksiklikleri var. Yalova 81 il içerisinde Organize Sanayi Bölgesi olmayan tek il. OSB oluşması için elimizden gelen kolaylığı sağlamak için burdayız. Sizlerinde OSB’ye desteğinizi biliyoruz.”Dedi.
    Yalova’nın, Marmara’nın ortasında cazip bir kent olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, ‘Yalova’nın  çok kısa bir süre içerisinde nüfusunu ikiye katlanması bekleniliyor. Artan nüfusun,  hangi kalitede olması bizleri ilgilendiren bir konu. Hedefimiz artan nüfusun kaliteli,  yüksek teknolojiye dayalı ve yüksek ücrete dayalı olmasıdır,. Bunun içinde OSB’lerin varlığı göz önünde bulundurmalıyız.”Dedi.
     Teşekkürlerini sunan Yalova Sanayiciler Derneği Yönetim kurulu Başkanı Fatih Tanverdi, Yakup Koçal’a dernek plaketini hediye etti.

Haber Foto: Halil Fidan