28 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 12.00’daki ziyarette, HEPAR İl Başkanı Doğan, “Yalova’da, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’dan sonra gelen AK Partili milletvekillerinin hizmet yapamadıklarını gördük. Yalova’da  değişim gerekli. Biz bayrak ve hizmet için kurulan bir siyasi partiyiz. Yalova’da konuşan değil, hizmet eden, hizmet üreten vekil isityoruz.

  SP ve BBP ile kurmak istediğimiz ittifaktan bir sonuç alamayınca, Genel Merkezimiz 7 Haziran Genel Seçimlerine girmedi. Biz de Yalova HEPAR il yönetimi olarak, 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olmaya karar verdik.

  Yalova’da,  AK Parti bu dönem Ankara’ya milletvekili gönderemeyecek. Ülkenin içinde bulunduğu durumu hepimiz iyi biliyoruz. Amacımız MHP 1. Sıra adayı Ünlem Üstel’i Ankara’ya taşımak. HEPAR olarak bireysel bir talebimiz yok” şeklinde konuştu.

  Bu ziyaretten ve destek sözünden dolayı HEPAR il Başkanı Ersin Doğan ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Üstel, "50 yıldır Yalova’da yaşıyoruz. Hiç kimseye en ufak bir zararımız olmamıştır. Yalova’ya mevcut iktidar döneminde doğru dürüst bir yatırım gelmemiştir. Biz, projelerimizle geliyoruz. Yalova’ya hizmet için geliyoruz. Guruplar halinde hiç tanımadığımız kişiler, bize gelip, ‘Bu defa sizi destekleyeceğiz’ diyorlar. Bu bir güvendir. Bu güvene layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

 Haber: Ayhan Polat