Bir çok konuda hünerlerini gösteren 1-D Sınıfı öğrencileri, söyledikleri şarkılar, okudukları şiirler ve sergiledikleri oyunlarlarla, kimi zaman güldürdüler, kimi zaman ağlattılar kimi zaman ise tüm velilerini gururlandırdılar.

  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat’ın kızı Berra Polat da, “Okuma Bayramı” etkinlikleri çerçevesinde hem şiir, okudu, hem şarkı söyledi, hem de dans etti.

  1-D Sınıfı öğrencileri, velilerine verdikleri muhteşem görüntülerle unutulmaz anlara imzalar atarlarken, bu anlarlar ise, fotoğraf makinalarıyla ölümsüzleştirildi.

  “Okuma Bayramı” etkinliğinin tamamlanmasının ardından velilere ve öğrencilere hitaben konuşan NOSAB İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Aysel Çelik, “2012-2013 Eğtimi ve Öğretim dönemi başında çocularınızı bizlere emanet ettiniz. O gün bize bıraktığınız çocuklarınız, bugün izlediğiniz konuma geldiler. Okumanın, yazmanın dışında, dans etmeyi, şarkılar söylemeyi, şiirler okumayı ve birçok şeyi öğrendiler. Öğrencilerimle gurur duyarken, siz değerli velilerimizin desteğiyle bugünlere geldik. Emeği geçenlere teşekekür ederim” dedi.

  Son olarak, 1-D Sınıfı öğrencilerine karneleri verildi ve emeği geçenlere birer buket çiçek takdim edildikten sonra etkinlik sona erdi. Haber: Gamze Yüksel