Önce Iğdır’da bir okula yardım etmeyi planlayan i20 Türkiye sayfası, çeşitli girişimlerle destek istediği yerlerden olumlu yanıt gelince, yardım projesi düşünülenden çok daha büyük noktalara ulaştı ve 4 okula birden yardım edildi. Hyundai Onurlu Plaza Satış Müdürü Gülcan Sefer’e ulaşan sayfa yöneticileri, Sefer’in de girişimleri ile çok daha fazla kişiye ulaştı ve yardım çığ gibi büyüdü.

Gülcan Sefer; “Seve seve yardım ettik”

Hyundai Onurlu Plaza Satış Müdürü Gülcan Sefer gazetemize yaptığı açıklamada; “Hasan Pehlivan bana ulaştığında seve seve yardım edeceğimizi söyledim. Ben de sosyal medya hesabımdan paylaştım. Kısa sürede çok fazla kişiden olumlu tepki geldi ve yardım talebinde bulundular. Kendi çalışanlarımızın da çok katkısı oldu. Defter, kitap, ayakkabı, mont, aklınıza gelebilecek her şeyden yollamaya çalıştık. Bu projenin sonlanmasıyla birlikte sağolsunlar i20 Türkiye sayfa yöneticileri Hasan ve Hüseyin Pehlivan Beyler, bize bir plaket hediye etti. Söz konusu çocuklar olduğu için bu projede yer almak çok önemliydi. Onurlu Plaza olarak, tüm ekip arkadaşlarım da yardım etti. Ben plaketi, Onurlu Plaza adına aldım” ifadelerine yer verdi.

Hasan Pehlivan; “Önce bir okuldu, sonra 4 okul oldu”

Gazetemize açıklamada bulunan bir diğer isim de i20 Türkiye sayfası kurucularından Hasan Pehlivan; “Kasım ayı içerisinde bölgede görev yapan bir komutan arkadaşın isteği ile i20 Türkiye olarak bu projeyi başlattık. İlk hedefimiz Iğdır’da bir okula yardım etmekti. O da Mezra İlkokulu idi. Sonra yardım o kadar büyüdü ki toplam da 4 okula yardım götürebildik. İstanbul’dan, Rize’den, Gaziantep’ten, Yalova’dan birçok yerden yardım geldi. Yalova’da ayrıca; AKKİM, Hyundai Onurlu Plaza, Yalova Askerlik şubesi, 19 Temmuz İlköğretim Okulu, Salim Delen Ortaokulu, Dr. Elif Akyol, Av. Ayşe Erdemir ve birçok yerden ciddi destek aldık. Yardım eden herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi.