Şehir merkezinde toplam 20 bin ton asfalt dökümü ile yol çalışması yapan Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca 30 bin metre kare yeni parke yol yapımı, 27 bin metre kare parke yol tamiratı ve 5 bin ton asfalt yama bakım ve onarımı gerçekleştirdi. Bununla birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan elektrik birimi ekipleri Dere Mahallesi Mine Sokak, Kazımkarabekir Mahallesi Osmanlı Sokak ve Adnan Menderes Mahallesi Hisar Sokakta bulunan parklarla birlikte, şehrin önemli simgelerinden biri olan Ak Şemsettin Köprüsünün ışıklandırmalarını yaptı.

14 adet yolun asfaltı yenilendi

2020 yılında Yalova Belediyesi tarafından toplam 14 adet yolun asfaltı yenilendi. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un göreve gelmesiyle yoğunlaşan çalışmalarla birlikte toplamda 14 cadde ve sokağa yeni asfalt yapıldı.

Asfalt yol çalışmaları yapılan yollar; Şehit Ömer Faydalı Caddesi, İstanbul Caddesi, Rasim Koçal Caddesi, Girne Caddesi, Tekin Sokak, Şehit Murat Peltek Caddesi, Şehit Zeki Alpsoley Caddesi, Mesut Sokak, Kıbrıs Sokak, Liman Caddesi (Orman İşletme Yolu), Beyazıt Caddesi (Çevre Yolu), İdil Sokak, Cemal Güleç Sokak ve Kirazlı Sanayi 5.Yol.

24 sokağa yeni parke döşendi

Uzun yıllardır yapılmayan ve çökme ile bozukların meydana geldiği sokaklar Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un göreve gelmesiyle beraber yeniden düzenlenerek güzel bir görünüme kavuştu.

Toplam 24 parke döşenen cadde ve sokaklar ise şöyle; Ferhatbey Caddesi, Kısmet Sokak, Kınalı Sokak, Defne Sokak, Halil Soley Sokak, Tütün Sokak, Ferman Sokak, Yaz Sokak, Alaca Sokak, Çapa Sokak, Yosun Sokak, Ses Sokak, Zümrüt Sokak, Kervan Sokak, Köşk Sokak, Yusufbey Sokak, Mine Sokak, Çiçek 2. Sokak, Çiçek 3.Sokak, Çiçek 4.Sokak, Yeşilırmak Sokak, 200.Sokak, 166.Sokak, 158.Sokak.