ÖNEMLİ BİR TARİH YAZILDI

Bu kapsamda Subaşı Belediyesi ve Subaşı Beldemizde bulunan Siyasi Parti Belde Başkanlıkları ile İlçe Jandarma Komutanlığını  ziyaret ediyoruz. Subaşı Kent Konseyi  Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak; birlik ve beraberliğimize olan katkılarından dolayı ilgililere teşekkür  ediyoruz. Bu amaçla; Subaşı Belediye Başkanı Sayın Volkan YILMAZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Subaşı Belde Başkanı Sayın Serkan GEDİK, Subaşı Cumhuriyet Halk Partisi Belde Başkanı Sayın Turgay DEMİRBÜKEN, Milliyetçi Hareket Partisi Belde Başkanı Sayın Murat YILDIZ, lçe Jandarma Komutanlığı Sayın Yzb. Mesut Aslan’ı ziyaret ediyoruz.   

GÖREVİNİZİ YAPTINIZ

 Siyasi Parti Başkanları, Belediye Yöneticileri  ve Jandarma Komutanlığı olarak “GÖREVİNİZİ YAPTINIZ.”  Bu bir nezaket ve teşekkür ziyaretidir. Hepiniz görevinizi hakkıyla yaptınız. Küresel bir oyunun, küresel bir planın parçası olarak yerli bazı hainlerinde işbirliğiyle ülkemizde çok sıkıntılı bir dönem yaşadık. Her düşünce ve fikirden kahraman halkımızın hepsi, derneklerimiz, vakıflarımız, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerimizin gösterdiği direnme sayesinde bu menfur saldırı bertaraf edilmiştir. Biz Subaşı  Kent Konseyi Başkanı ve Yönetimi olarak bu olgunluktan mutlu olduk. Allah bundan sonra böyle sıkıntıların yaşanmasına fırsat vermesin. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, bu güne kadar yaptıklarınıza teşekkür ediyor, sizleri tebrik ediyoruz. Yapılacak ortak çalışmalara olabildiğince destek olacağımızı belirtmek istiyoruz.

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

15 Temmuz 2016 gününün ‘Türk Halkının Demokrasi Zaferi’ olarak tarihe geçeceğine inanıyoruz. Demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz Demokrasi yolunda mücadele ederken yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Tüm siyasi partilerimize, devletin ve milletin yanında yer alan askerlerimize, tüm halkımıza, her ilde meydanları dolduran ve demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.