Meşhur Beyoğlu çikolatası, Beyoğlu Kahvesi, Beyoğlu Kraliçesi gibi kendine özgü sunumları ile misafirlerini büyüleyen 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve; Antalya, Muğla, Mersin, Adana, Elazığ ve Afyon’dan sonra 7’inci şubesini Yalova’da CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirdi.

1950’li yıllardan günümüze kadar uzanan, yediden yetmişe herkesi kendine hayran bırakan geleneksel lezzet ‘’Meşhur Beyoğlu Çikolatası’nı’’ Yalovalılar ile buluşturan 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve’nin, açılış törenine çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı.

1983Beyoğlu Çikolata &Kahve marka sahipleri Seda-Sedat Şahin, nostaljik lezzet el yapımı kırma Beyoğlu Çikolatası, Beyoğlu kahvesi gibi özel lezzetlerini Yalovalılar ile buluşturmanın heyecanı içerisinde olduklarını, 2018 yılının ikinci yarısına kadar yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 7 olan şube sayısını 25’e yükseltmeyi planladıklarını belirtti. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin kurdele kestiği açılış töreninde 1983Beyoğlu’nun kendine özgü lezzetleri davetlilere tanıtıldı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, işletmeciler Murat Elipanaklı, Cihan Aslan ve Oktay Ayaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.