İnternet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Çibir ve Sıddık Badıllı, Şube Müdürleri ve okul- kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Koronavirüsün dünyayı eş zamanlı etkilediği ve potansiyelini artırarak sonucunun nereye varacağının kestirilemeyeceği bir süreçte olsak da Eylül ayı itibariyle örgün eğitime yüz yüze olacak şekilde başlanacağını belirtti.

Yeniyol, okul ve kurumlarımızda takip edilecek ve hassasiyet gösterilecek noktaların başında el temizliği, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi hususların özellikle öğrencilerin alışkanlık haline getirmesinin bir gereklilik olduğunu iletti.

Toplantıda, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzunun değerlendirilmesi, okul ve bölümlerinin hijyeni, ders kitaplarının dağıtımı ve takibi, LGSTYT-AYT sınavlarının değerlendirilmesi konuları gündem maddelerinde yer aldı.

Toplantı, Müdür Dr. Abdülaziz Yeniyol'un özveri ve emeklerinden dolayı okul ve kurum müdürlerine teşekkür etmesi ile sona erdi.