Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe, ilçede doğum günleri 23 Nisan olan 4 çocuğu evinde ziyaret ederek doğum günü pastası hediye etti.

Pasta verdiler

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler; Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan ilkokul birinci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Nisa Nur Kartal, Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan ilkokul 2. Sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Nisa Nur Bahar, Hürriyet Mahallesi Devlet Yolu üzerinde oturan ilkokul birinci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Muhammed Yağmur ve Fatih Mahallesi Güneş Sokak’ta oturan ilkokul birinci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Gülsüm Demir’i evlerinde ziyaret ederek, doğum günü pastasını hediye ettiler.

Çocuklar ile anne ve babaları sürpriz doğum günü için Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ettiler.