24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun' un 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunumu ile başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılan törene; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, il protokolü üyeleri, ildeki resmi dairelerin müdürleri, okul ve kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Meydandaki törenin ardından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program ilgiyle izlendi. Emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Program sonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Muammer Erol, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun ve protokol üyeleri tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, program sonrasında; "Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin kıymetli eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Öğretmenler Günü yemeği Yalova Valisi Muammer Erol'un destekleriyle İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un ev sahipliğinde, Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli´nde öğretmenler onuruna düzenlenen yemek ile devam etti.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş'ün mesaj göndererek selamlarını ilettiği yemeğe, Yalova Valisi Muammer Erol, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Eğitim Sendika Başkanları, yöneticileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.