“Değerli Yalovalılar, vatandaşlarımızın sorunlarının iktidar tarafından duyulmazdan ve görülmezden gelinmesini hemen hemen kanıksadığımız bu günlerde şüphesiz ivedilikle uygulamamız gereken siyaset tarzı halkı gerçekten dinleyip sorunların yerinde gözlemleyip, anlayan ve çözüm önerileri üreten bir tarz olmalıdır. Bu vizyonla CHP gerçekten halkın partisi olma iddiasıyla şehir şehir, köy köy gezerek tüm vatandaşlarımıza dokunmaya çalışmaktadır.

Memura, işçiye, esnafa, çiftçiye kısacası halkın her kesimine yaşadığı topraklarda gidip onları dinlemeye sorunlarını ve beklentilerini öğrenmeye çalışmaktadır. İşte bu gerçekçi saha çalışmaları sonucunda yetkili birimlerimiz siyaset üretmektedir.

7 Nisan Çarşamba günü, 25 vekil geliyor

Geçtiğimiz aylarda birçok ilde yapıldığı gibi Yalova’da da bu çalışmayı yapmak için 25 milletvekilimiz 7 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 de şehrimize geliyorlar. İki gün boyunca tüm ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize uğrayacaklar. Sivil toplum kuruluşlarına, odalara, esnafa, çiftçiye gidip onları dinleyecekler ve TBMM’de tüm bu grupların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik siyaset üretmeye çalışacaklar.

Ziyaretlerde bulunacaklar

Yani CHP her gün sahada, halkın arasında. Tüm Türkiye’yi halkın iktidarını kurmak için karış karış geziyor. Ülkemizde siyasi beceriksizlik sonucu oluşan ekonomik ve sosyal buhranı çözmek için halkımızla el ele tutuşuyor. Milletvekillerimiz, CHP Yalova Örgütü ile beraber 7 Nisan Çarşamba saat 11.30 da parti il binamız önünde yapılacak basın toplantısı bitiminden başlayarak 7 ve 8 Nisan günlerinde toplumun her kesimine temaslarda ve ziyaretlerde bulunacaklar.

Bir an önce genel seçimlerin yapılması ve ülkemizi ekonomik refaha ve toplumsal huzura kavuşturacak çağdaş, cumhuriyetçi kadroların iktidara gelmesi ümidiyle tüm Yalova Halkı’na saygılarımızı sunarım.