HABER: Abdullah Bozkurt

3. Göz Medya Genel Yayın Yönetmeni İrfan Aydın, “10 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğümüz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama etkinliğini bu yıl da basın emekçileriyle çok daha kapsamlı olarak gerçekleştiriyoruz.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle etkinliği sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayacağız. Her daim söylüyoruz ki "Basın görevini yüzde on yapsa, sorunlar yüzde doksan çözülür" Sermayenin ve güç odaklarının kontrolüne girmiş kalemlerle değil, özgür, sansüre karşı, cevap ve düzeltme hakkına saygılı gazetecilerin kalemlerinden çıkacak haberlerle doğru bilgi akışı sağlanır.

Bu vesileyle işinin ehli tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun. Sizler de işinin ehli, meslek etik kurallarından taviz vermeyen meslektaşlarımızın bu Kutlu Gününde farkındalık oluşturmak istiyorsanız bize ulaşın.

Kutlama İlanlarınız program boyunca yayınlansın. Unutmayınız ki yandaş ve satılmış kalemlerin ekonomi diye dertleri yok. Onları sahipleri besliyor zaten. Siz, siz olun işinin ehli gazetecileri yalnız bırakmayınız” açıklaması yaptı.