Duygusal anların da yaşandığı kahvaltıya, AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcıları Eyüp Pirinç ve Oktay Çolak katılırken, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ev sahipliği yaptı.
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Genç kardeşlerimizi yalnız bırakmadığımızı bilmenizi isterim. Bugünün de önemini bilmenizi isterim, genç kardeşlerimizin 21. Kromozonlarının 3 hücreli olduğundan dolayı Mart’ın 21’i olarak belirlendi. Bizler de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yazın birçok projemiz tamamlanıyor. Gençlerimize, kardeşlerimize uygun yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.
 Hatıra fotoğrafı da çektiren, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan yoğun programlarından dolayı ziyareti kısa tutmak zorunda kaldılar.
               ÖZ-ORMAN İŞ SENDİKASI ZİYARETİMİZE GELDİ
        Orman Haftası dolayısı ile ÖZ-ORMAN İŞ Sendikası AK Parti Yalova İl Başkanlığı’na gelerek, AK Parti İl Başkanımız Mustafa Pehlivan’ı ziyaret etti.
     Sendika Başkanı Yavuz Balcı iş alımı için hükümete teşekkürlerini belirterek, mutlu olduklarını söyledi.
    Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise, “Siz değerli çalışanlarımızı ayrı tutmak lazım, işiniz hem zor hem de önemli. Allah’ın izni ile de yenilikler getirilecek. İstediğiniz yapılar ve dilekler de görüşülüyor. Umarım da hayırlısı olacaktır.” Dedi.
        Konuşmaların sonunda Sendika Başkanı Yavuz Balcı, sendikanın kitaplarını ve tanıtım broşürlerini armağan ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.