Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı’nın,Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal deyince aklına başka bir şey gelmiyorsa, birlikte yıllarca siyaset yaptığı, ancak siyasi ve kişisel beklentilerin gerçekleşmemesi sonucunda yol ayrımına geldiği günleri ne çabuk unutmuş, onu sorgulaması lazım.
 Şu an için mensubu olduğu partide yıllardır görev yapan, aday olmuş, aday adaylığı için adı geçen arkadaşları dahi bu tarz söylemlere itibar göstermezken, 20 sene ‘abi’ dediği bir insan için bir anda belden aşağı söylemler de bulunmak şık değildir.
Yol ve tretuar çalışmalarımız sadece merkezde değil, en kenardaki mahallelerimizde dahi devam ediyor. Yaklaşık 10 yıl önce yapılmış doğalgaz ve altyapı çalışmaları sırasında sökülmüş, üzerine basınca su sıçrayan, engelli, yaşlı vatandaşlarımızın, bebek arabalı annelerimizin yardım almadan yürüyemediği, inip çıkamadığı kaldırımların yenilenmesini de Sayın YTSO Meclis Başkanı gereksiz görmüş.
Fakat, Yalova halkı böyle düşünmüyor ve bu çalışmalardan son derece memnun olduklarını bizlere sürekli olarak ifade ediyorlar” dedi.