Aracını değiştirmek isteyen veya yeni araç almak isteyen vatandaşlar Pazar günlerini iple çekmeye başladılar. Yalova şehir merkezinde bulunan Kapalı Pazar yerinde açılan Açık oto pazarına vatandaşların daha çok rağbet gösterdiğini belirten araç sahipleri, kapalı Pazar yerinde kurulan oto pazarının devam etmesini istediler.

Açık oto pazarında araç satışı yapan Alican Azersoy, Pazar yerinde kurulan açık oto pazarına vatandaşların daha fazla talep gösterdiğini, serin bir ortam olması ve şehir merkezinde bulunmasından dolayı ailelerinde talep ettiği bir Pazar olduğunu söyledi.

Araba alış – satış işi yapan Selçuk Korkut’ta kapalı Pazar yerinde kurulan açık oto pazarından çok memnun olduğunu belirterek, “buranın kapatılacağını duyduk, biz kapatılmasını istemiyoruz. Burada iyi bir hizmet veriliyor” şeklinde konuştu.

Kapalı Pazar yerinde araç satışı yapan Özkan Kıran; “Biz Yalova Pazar yerinden çok memnunuz, daha önce Pazar yeri farklı bir yerdeydi. Havaların sıcak olması ve uzak olmasından dolayı bizler oraya gitmiyorduk. Halk şu an buradan çok memnun. Biz burada ihaleye giren arkadaşı da destekliyoruz. Oto pazarının kapalı Pazar yerinde kalmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.