Ahmediye Köyü sakinleri topladıkları yardım paralarını, TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Yapılan bağışın banka dekontunu, Ahmediye Köyü Muhtarı Nedim Başkurt Altınova Kaymakamı Zafer Engin’e teslim etti.

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

Ahmediye Köyü Muhtarı Nedim Başkurt, “Köyümüzde; Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı derin bir sevgi, saygı ve muhabbet vardır. Şanlı ordumuz sınır ötesinde vatan savunması yapıyor. Köy halkımız terör ateşini kaynağında söndürmek amacıyla tarihi şanla ve şerefle dolu asil Türk Ordusu’nun, Mehmetçiklerimizin Afrin’e düzenlemiş olduğu bu onurlu operasyonuna sonuna kadar destek vermektedir. Askerimizin yalnız olmadığını, yüreklerimizin toplu attığını herkesin bilmesini isteriz.

“NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR”

Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her koşulda görev yapan Mehmetçiklerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onların hakkını ödememiz mümkün değil. Sonuna kadar devletimizin yanındayız ve operasyonu destekliyoruz. Tüm askerlerimize ve emniyet güçlerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Allah hepsini korusun, görevlerinde başarılar nasip etsin. Bağışımızı; Vatanımızın birliği, bütünlüğünü korumak ve savunma sistemlerimizin güçlenmesi için TSK Güçlendirme Vakfına yaptık” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan bağışa ait banka dekontunu İlçe Kaymakamımız Zafer Engin’e sundu. Altınova İlçe Kaymakamı Zafer Engin, Ahmediye Köyü sakinlerine göstermiş oldukları duyarlılıklardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette Ahmediye köyü sakinlerinin yanı sıra Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yzb. Mesut Aslan ve Altınova İlçe Emniyet Amiri M.Ferit Duman da hazır bulundu.