İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman 11 Aralık 2012 tarihinde İl bazında yapılan Okullararası Bilgi Yarışması’nda Yalova 1.’si olan Özel Yücebilgili Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Okullar arası Bilgi Yarışması’nda 1’ci olan İlkbal Sıla Ağar, Selen Gültekin, Aleyna Küçük, Burak Aydoğmuş’u tebrik ederek hediyeler verdi.

Daha sonra sınıfları gezen Yurtman, burada öğrencilerle kısa bir sohbet etti. Bu gibi yarışmaları önemsediğini belirten Yutman öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Daha sonra, Termal Üvezpınar Mahallesi’ne geçen İl Milli Eğitim Müdür Ahmet Yurtman, 12 Aralık 2012 tarihinde yapılan okullararası Voleybol Final yarışmasında İl 1.’si olan öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin zor şartlar altında eğitim gördüğünü ve voleybolda üst üste üçüncü defa il birincisi olduğunu belirten Termal Üvezpınar İlköğretim Okul’u Müdürü Hüseyin Özel, “Öğrencilerimizin burada ne çalışacak bir sahası var, ne de beden eğitim öğretmeni var. Öğrencilerimiz çalışmalarını Termal Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Buna rağmen üst üste üç yıldır il 1.’si olduk“ dedi.

Bu başarıların tebrik edilmesi gerektiğini beliten Ataman, “Ben bu başarılı öğrencilerimizi huzurlarınızda tebrik ediyorum.

Ne çalışma yapacak sahaları var, ne de bir öğretmenleri ama buna rağmen başarabiliyorlar” dedi.

İKİNCİ DÖNEM OKULLARA SÜT DAĞITILACAK”

İkinci dönemden sonra ilköğretim okullarında süt dağıtımına başlanacağını belirten Ataman; “Gerekli çalışmalar ve anlaşmalar sağlandı. İkinci dönemden itibaren tüm okullarda süt dağıtımına başlanacak. Gerçekten de ülkemizde süt tüketimi çok düşük. İnşallah süt tüketimini alışkanlık haleni getireceğiz.“ Dedi. Haber-Fotoğraf: Halil Fidan