İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya ve beraberindeki Yalovalı gençler İstanbul ziyaretlerinde Ayasofya Cami, Okçular Vakfı, Taksim Cami ve Atatürk Kültür Merkezini ziyaret etti.

Balkaya, “Cumhurbaşkanımıza teşekkürü bir borç biliyoruz”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Emirhan Balkaya, “Kıymetli genç kardeşlerimizle birlikte İlk önce kutlu fethin en güzel mirası, Fatih'in aziz emaneti Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ziyaret edip bu güzel mirası yakından inceleme fırsatı bulduk. Daha sonrasında Taksim Camiini ziyaret ettik.

Ardından 29 Ekim 2021 günü hizmete açılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve son olarak başta okçuluk olmak üzere ata sporlarının milli, tarihi, sportif, sanatsal, kültürel ve eğitim nitelikleriyle kavranması ve kültürel bir bilinç olarak benimsenmesi için çalışmalarda bulunan Okçular Vakfı’nı ve Okçuluk Müzesi’ni ziyaret ederek tarihi ve kültürel gezimizi tamamladık.

Bu eserleri ve değerlerimizi zihinlerde canlı tutan, hizmetleri bizlere bırakan Cumhurbaşkanımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

Gençlerimizle bu tür tarihi ve kültürel gezilerimiz devam edecektir. Tüm genç kardeşlerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyarız.” Dedi.