İki hafta önce başlatılan çalışmada ilk olarak ihtiyaç sahipleri belirlendi. AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları yönetimi kendi aralarında para topladıkları parayla, 20 aileye yardım etti.  

“Toplamda 20 aileye yardım ulaştırdık”

AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;  “Yaklaşık iki haftadır İlçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. İlçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, nakit, gıda ve giyecek yardımlarında bulunduk.

Aileleri biz tespit ettik. Birebir gidip bakıyor, yapılan incelemelerin ardından ihtiyaç durumunu belirliyoruz.

Yaptığımız çalışmalarda, 8 tane yetime yardım ettik. 4 aileye kömür yardımı yaptık. 3 engelli aileye iki tekerlekli sandalye, bir hasta yatağı götürdük. Birçok aileye de gıda ve nakit yardımında bulunduk.’’  

Gıda ve nakit yardımında bulunduk

‘’Bu yardımları AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Yönetimi olarak kendi aramızda para toplayarak gerçekleştirdik’’ diyen Aydın, ‘’Allah destek olanlardan razı olsun. Pandemi döneminden birçok vatandaşımız olumsuz şekilde etkilendi. Elimizden geldiğince ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini bulmaya ve destek olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.