AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın tarafından hazırlanan tek liste ile gidilen seçimlere partililer büyük ilgi gösterdi.

Geniş katılım

Altınova Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Kongresine; AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve yönetim kurulu üyeleri,  Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeler, belde başkan ve yönetimleri, partinin mahalle temsilcileri ile davetliler katıldı.

Yeni yönetim kurulu

Zehra Günaydın’ın başkanlığında oluşturulan AK Parti Altınova Kadın Kollarında Asil Yönetim Kurulu; Nurcan Şekeröz, Nurten Kandemir, Pınar Yerebatan, Necmiye Öztürk, Hanife Çeçen, Yelda Olgun, Ayşe Gencebay, Gülbahar Ağdemir, Hamide Fettah, Emine Ata, Yasemin Gündinç Altuntaş, Emine Tunalı, Banu Sarı ve Neşe Gül’den oluştu.

Yedek üyelerde ise; Asiye Balcı, Rengigül Hanedan, Gelsen Ok, Nejla Küçük, Nurcan Karaosman, Sabriye Beşkanat, Nedime Çavuşoğlu, Medine Fettah yer aldı.