AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’nın Yalova ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 2019 seçimlerine hazır olduklarını ve verilen görevleri de en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtti.

 

Kaya’nın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti il Başkanı Öztabak, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Kaya ve yardımcılarının Yalova ziyaretleri sırasında geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiğimiz Altınova Belediyemizi ziyaret ederek AK belediyemizin ilçemize kazandırdığı yatırımları ve belediye hizmet binası hakkında Sayın Genel Başkan Yardımcımızı bilgilendirdik. Ardından Çiftlikköy Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanı’mızdan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi alarak istişarelerde bulunduk. Kadıköy Beldemizin ev sahipliğinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sayın Hulusi Şentürk’ün katılımıyla  Milletvekilimiz, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve AK belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.

Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya ve beraberinde bulunan Salih Koca ve Hulusi Şentürk ile yaptığımız programlar ve istişareler neticesinde önümüzde ki süreçleri nasıl değerlendireceğimizi ve belediyelerimizin daha başarılı olmaları için neler yapabileceklerimizi istişare ettik. Yalova halkının belediyelerden daha fazla faydalanmasını sağlamak için belediyelere düşen görevleri ele alarak en iyi hizmetleri sunmanın yollarını aramamız gerektiğini, halkla iç içe olunmasının şart olduğunu anlattılar.

Bizler AK Parti teşkilatları olarak 2019 seçimlerine şimdiden hazır olduğumuzu ve verilen görevleri de en iyi şekilde yerine getireceğimizi Genel Başkan Yardımcılarımıza göstermiş olduk.” ifadelerini kullandı.