Önceki hafta 35 Milletvekili ile birlikte Tekirdağ ilinde yapılan yerel seçim çalışmalarında görevlendirilen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, geçtiğimiz hafta sonunda farklı gruptan oluşan 10 Milletvekili ile Ordu ilinde çalışmalarda bulundu. Gittikleri illerde yerel seçim çalışmalarının startını veren AK Parti Milletvekilleri Tekirdağ ve Ordu illerinde halkın yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri ile karşılandılar.

 

TEKİRDAĞ’DAKİ ÇALIŞMALARA SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI VE BİRÇOK MİLLETVEKİLİ KATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop, beraberinde bölge koordinatörü, değişik illerin koordinatör Milletvekilleri ile birlikte Tekirdağ’da geniş çaplı bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Tekirdağ il ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın AK Belediyeciliğin farkına varmaları ve avantajlarına sahip olabilmeleri amacıyla yola çıktık. Çok verimli ve önemli temaslarda bulunduk. İl teşkilatımızın kahvaltılı değerlendirme toplantısı ardından ilçelere ayrılarak çalışmalarımızı sürdürdük. Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Tekirdağ genelinde ziyaretlerde bulunduk, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımıza AK Parti Hükümetleri olarak bölgede ve ülkemizin her bir köşesinde yaptığımız, yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik” dedi.

 

“ORDU İLİNİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLMASI ÖNEMLİ”

Ordu'nun tüm ilçelerini gezerek Büyükşehrin Ordu'ya ne kazandıracağını anlatan Milletvekilleri sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Çalışmalara İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Ordu ilinin Büyükşehir statüsünü kazanmış olmasının önemine değinen Milletvekilleri adına konuşan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Türkiye'nin iyi bir noktada olduğunu, dünyanın Türkiye'yi takip ettiğini belirterek, "Haklı ve doğru bir hizmet için bugün buradayız. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda biz çalışmalarımızı yerel çalışmalarımızı hızlandırdık. Çok güzel oluyor. Çok verimli çalışmalar oluyor. Farklı şehirlerin milletvekilleri ile hem şehri tanımak, hem de değişik ifadeleri farklı kişilerden duymak, bugün biz Ordu milletvekillerimizden farklı şeyler söylemeyeceğiz. Ama söyleyenler farklı olacak. Dolayısıyla ilçelerimiz şuanda heyecanla bizleri bekliyor.

Ordumuzun büyükşehir olması son derece önemlidir. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Adeta bir seferberlik ilan edildi. Ordu, TBMM'de dikkat çeken bir il oldu. Biz vatandaşlarımıza Büyükşehrin ne anlama geldiğini, paylaşmak bundan sonraki süreci de en iyi şekilde değerlendirmektir. Bizim seçim konusunda bir endişemiz kuşkumuz yok. Allah'ın izniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni alırız. Biz bugün ve yarın bir selam vermek suretiyle hemşerilerimizin hatırını soracağız. Bu anlamda açılım süreci ile ilgilide bizi sorular gelirse bunları da cevaplandıracağız. Türkiye iyi bir noktada dünya bizi takip ediyor.

Güzel gidiyoruz, Allah nazardan korusun. Bugünkü heyetin Ordu'ya ciddi katkısı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından milletvekilleri ilçe ve köylere dağılarak, vatandaşlara Büyükşehri anlatmaya başladı’dedi.