Yoldan geçen birçok vatandaşın ilgisi ile karşılaşan AK Parti Teşkilatı, kısa kısa Yalova’da yapılacak olan yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Türkiye gündemi üzerine sorulan sorulara da açıklık getiren heyet; Türkiye’de kimsenin elini bile sürmek istemediği bir olaya el atıyoruz. AK Parti hükümeti olarak terörün kökünü kurutmak için çalışmalara başladık. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi kefenimizle yola çıktık, şeklinde bilgilendirmede bulundular.

      Havaların düzelmesi ile birlikte esnafında yüzü gülerken, Yalova esnafı, eskiye göre müşteri potansiyelinin arttığını ve işlerin daha da iyi olduğunu belirtti.

    Pehlivan’ın Konuğu Yalova’ya gelen UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Milletvekili Temel Coşkun’u ziyaret etti.

   Ziyaret esnasında UEDAŞ Yalova Müdürü Volkan Çelik de vardı. Kısa bir sohbetin ardından ayrılan heyet, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirttiler.

      Acar Spor Lokaline Gidildi

    Son iki senedir kendinden söz ettiren Acar Spor kulübünü ziyaret eden AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan Trabzon – Ordu maçını izledi. Maçın sonunda kazanan Trabzon Sporu ve taraftarını tebrik etti. Maçtan sonra kısa bir toplantı yaparak, Yalova’daki amatör futbolun önemi üzerine konuşuldu.

  Pehlivan, “Yalova amatör futbolun gelişim göstermesi adına yeniliklere imza atıyor. Emin olun birçok yerde yeni semt sahaları ve idman sahaları yapılacak. Uzun bir sürede değil yakın zamanda bunlar gerçekleştirilecek. Her şey tam olarak belirlendiği zaman sizlere ayrıntılı bilgi verilecek ve basın ile de paylaşılacak. Merak etmeyin.” Dedi.

   Acar Spor yetkilileri de kendileri ile ilgili sıkıntıları dile getirerek, yardımcı olunmasını istediler. Gelen taleplerin yapılabilir olduğunu, hep birlikte Yalova futbolunu eski haline getirileceğini de belirten Pehlivan, yetkililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek lokalden ayrıldılar.