AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Balıkesir’de düzenlenen toplantıya Başkan Vekili Tutuk’la beraber, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman katılım sağladı.

Balıkesir’de gerçekleştirilen toplantının verimli geçtiğini belirten Başkan Vekili Tutuk, “Yerel Yönetimler Başkanlığımızca düzenlenen istişare ve değerlendirme bölge toplantısı için Yalova’dan tam kadro olarak katılım sağladık.

Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısında 3 gün boyunca bizlerle bir arada olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ev sahiplikleri için Balıkesir İl Başkanımız Ekrem Başaran ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz 'a teşekkür ederim. Toplantımızın milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.