28 Eylül 2021 Salı günü, İlçe Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan Hocaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Heyeti, ilçedeki aşılanma oranları ve Covid-19 vakalarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğünü gezerek, birimler hakkında bilgi alan AK Parti Heyeti, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusunda da her zaman destek olduklarını Hocaoğlu’na aktardı.

Yardım çalışmaları sürüyor

Uyuşturucu bağımlısı bireylerin topluma kazandırılması konusunda yıllardır farkındalık çalışmaları yürüten AK Parti Çiftlikköy Kadın kolları Başkanı Dilek Aydın, Çiftlikköy Kaymakamlığı ve AMATEM iş birliğinde ilçedeki uyuşturucu bağımlısı bireylerin topluma kazandırılması için yardım çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

Kızılay, Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Kaymakamlığı ve AK Parti Çiftlikköy Kadın kolları Başkanlığı iş birliğinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ettiklerini hatırlatan Başkan Aydın, son olarak hayırsever vatandaşların desteğiyle 25 çocuğa Sümeray Mağazalarından giyim alışverişi yapabilmeleri için alışveriş kartı hazırladıklarını ve 10 çocuğa da kırtasiye alışverişleri için yine aynı şekilde alışveriş kartı ulaştırdıklarının bilgisini verdi.