AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanının ortaklaşa organize ettiği programla AK Parti Yalova İl Başkanlığınca, Çiftlikköy’deki okullar gezildi, okulların müdürleri ve öğretmenleri ile konuşuldu ve eksikleri öğrenildi. Yapılan incelemelerle okulların araç gereç sıkıntısının kalmadığı görüldü. Program sırasında bilgilendirmelerde de bulunan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, bizlere sunacağınız eksiklikler bizlerin daha da çalışması gerektiğini düşündürüyor ve bizlerde bunun için çaba sarf ediyoruz. Kimseyi ayırmadan yolumuza devam ediyoruz. Bakınız Yalova’ya, şuan on üç okul inşaatı devam ediyor, çalışınca oluyor, diyerek, kısa bir bilgilendirme de bulundu.

Okul gezisinden sonra AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi’nin babasının cenazesine katıldı. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nusret Karaaliğlu, İl Başkan Yardımcısı Tuncay Döşlü, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hakkı Orhan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ve Çiftlikköy İlçe Başkanımız Süleyman Çelebi, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’a eşlik etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, programlardan sonra bir değerlendirme yaparak,“ Bizler Yalova’nın geleceği için çalışan insanlarız, bunu tek başımıza yapmıyoruz. Sizlerle birlikte, vatandaşımızla birlikte yapıyoruz. Onların gücü bize güç kazandırıyor. Bizler seçimden seçime meydanlara inmiyoruz, her zaman meydanlarda vatandaşımızla birlikteyiz. Biliyorsunuz Sayın Milletvekilimiz her sene okullarımızı gezer ve eksiklerini öğrenir, yardımcı olmak için çalışır, bugün de birlikte okullarımızı gezdik ve yerinde inceleme yaptık. Sonrasında üzücü bir haber aldık ve hemen Kocaeli’ne geçtik, çünkü biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Mutlu günümüzde olduğu gibi acı günümüzde de birlikteyiz. Başarımızın sırrı istişarelerimiz ve büyük bir aile olabilmemizdedir. Bunu bir kez daha göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.