Her seferinde teşkilat üyelerinin yanında olan ve seçim süreci haricinde de halkın arasında olan AK Parti teşkilatı yine çalışmalarına devam ediyor.

       AK Parti İl Başkanlığı, İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın liderliğinde Yalova’ya yeni açılan mobilya mağazası “Aydemo Mobilya Mağazası’nın” açılışına katıldı. Açılışta AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Belediye Başkan Vekili Kasım Avar ve il yöneticileri vardı. Açılış kurdelesinin kesimi ile birlikte mağaza gezildi. İşletme Sahibi Zeki Bey tebrikleri kabul ederken, katılımın yoğun olması işletme sahiplerini sevindirdi.

       AK Parti Yalova Teşkilatında ayrı bir yeri olan Önceki İl Başkanlarından Fikri Demirel’in oğlu Ali Demirel’in düğün törenine katılan AK Parti ailesi, önceki il başkanlarını yalnız bırakmadı. Soğuk havaya rağmen katılımın yüksek olması, AK Parti’nin teşkilatçılık ruhunun sağlam olduğunu bir kez daha gösterirken, AK Partinin kuruluşundan bu zamana kadar ki yönetici ve üyelerini bir araya getiren bir düğün töreni oldu. Nikah şahitliğini AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun yaparken, genç çifte mutluluklar diledi. 

       AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın davetlisi olduğu bir düğüne giden Sayın Pehlivan burada nikah şahidi oldu. Gençlere bir ömür boyu mutluluklarını belirten Mustafa Pehlivan; “ Bizler ailenin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bunu ayakta tutan da bayanlarımızdır. Bu bilinç ile bu nikah cüzdanını da hanım kızımıza takdim etmek istiyorum.” Diyerek, bayanlara olan öneme vurgu yaptı. Bu düğün sonrası Yalova’da uzun zamandır esnaflık yapan, çay ocağı işleten Bilal Bey’in düğününe katılan AK Parti İl Başkanlığı, tüm teşkilatı ile birlikte Genç çift Zafer ve Tuğçe’yi yalnız bırakmadı.

       Termal ’de düzenlenen, su çalıştayına katılan AK Parti Yönetimi, burada Termal ’in geleceğini ve su sıkıntısına değindi. İlerleyen süreçte yaşanabilecek olan su sıkıntısını masaya yatırarak, konu üzerine fikir ve projeler sundular. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ Su sorunu ilerleyen çağımızın en büyük sorunu haline geleceğini şimdiden biliyor ve bu bilici herkese aktarmaya çalışıyoruz. Geçlerimizi uyarırken aynı zamanda da konu ile ilgili araştırmalar yaparak, çözüm yolları üretiyoruz. Hükümet olarak da bu sorunu en kısa zamanda çözeceğimize kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.